Webdesign

Hoe werkt Turbulent Indigo?

Het bouwen van een website is maatwerk, waarbij veel samenhangt met de voorkeuren van de opdrachtgever. Turbulent Indigo ontwikkelt en bouwt alles in eigen beheer. Wij bieden maatwerk aan binnen verschillende totaalpakketten. Op die manier heb je snel en makkelijk een nieuwe website, blog of webwinkel in handen, die Turbulent Indigo voor je onderhoudt en updatet als je wilt, maar die je ook zelf in eigen beheer kan houden. No strings attached, jij bepaalt wat je nodig hebt.

Van Wens naar Ontwerp

Voordat we jouw site gaan bouwen, is het belangrijk een goede analyse te maken van wat er nodig is voor je wensen. Ook andere zaken zijn van belang om te weten, bijvoorbeeld of er al een huisstijl aanwezig is. Om ervoor te zorgen dat de website aan al je wensen voldoet, maken we een heel precieze en gerichte vertaling van doel naar ontwerp. Daarvoor zullen er meerdere contactmomenten en besprekingen plaatsvinden. Als alles in kaart is gebracht, maken we een ontwerp dat aan alle eisen en wensen voldoet, en na jouw goedkeuring bouwen we je beoogde site.

Ontwikkeling en Design

Ik ontwikkel je website met behulp van je nieuwe huisstijl, kleuren en bedrijfsomgeving. Als basis gebruik ik een responsive website layout, voor Wordpress of voor Joomla!, zodat het resultaat een prachtige site laat zien die zich automatisch aanpast aan het formaat scherm waarop hij wordt bekeken. Als je kiest voor een CMS (content management system) kan je na oplevering van de site zelf aanpassingen doen en updates uitvoeren. Zo kan je zelf de teksten veranderen of zelfs compleet nieuwe pagina's maken! De tijden dat je een website moet tonen die ouderwets en ronduit lelijk is zijn voorbij, voortaan ben je altijd up-to-date.

Hello World!

De digitale wereld groeit en groeit. Search Engine Optimization (seo) en sociale media zijn tegenwoordig belangrijke factoren om gevonden te worden op het internet en contact te kunnen maken met potentiële klanten/opdrachtgevers. Turbulent Indigo zorgt voor aansluiting op de media en optimale vindbaarheid van je website.

Een volledig ingerichte en volgens jouw persoonlijke wensen gestylede Joomla!- of Wordpress site.

Verschillende pakketten leverbaar. Kijk onder Tarieven.

Tarieven

Alle sites volledig 'responsive', dus ook op tablet en smartphone voorzien van een perfecte layout.

Neem contact op met Turbulent Indigo Webdesign: bel 06-41465695 of stuur een e-mail via het contactformulier.

Contact