Tarieven

Als je deze pagina bekijkt heb je waarschijnlijk al aardig wat ideeën over hoe je website eruit moet komen te zien. Misschien zie je het design en de inhoud al helemaal voor je en weet je ook al wat je nog meer aan functionaliteiten nodig hebt. Dat is erg handig en belangrijk om te weten zodat we samen aan de slag kunnen. Maar ook als je nog weinig hebt nagedacht hoe je idee vorm moet krijgen, kan Turbulent Indigo je helpen.

Prijzen

Turbulent Indigo hanteert een standaard uurtarief van € 45,- excl. BTW. Daarnaast kan je kiezen uit twee standaardpakketten:

Basispakket (€ 1475,- excl. BTW)

Dit basispakket is geschikt voor als je een simpele website nodig hebt waar alleen basisinformatie op komt te staan. Bijvoorbeeld een homepage, wie zijn wij, contact en een aantal illustraties. Deze website is jouw visitekaartje op het internet.

Uitgebreid pakket (€ 2150,- excl. BTW)

Kies dit pakket als je een grote site wil, die veel content moet bevatten en waarin er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde extensies om het geheel een eigentijdse en dynamische look & feel te geven.

Flexibiliteit

Deze pakketten zijn handig als uitgangspunt bij het maken van afspraken. Er zijn natuurlijk nog veel meer varianten denkbaar. Neem vrijblijvend contact op om jouw wensen te bespreken.

 

Een volledig ingerichte en volgens jouw persoonlijke wensen gestylede Joomla!- of Wordpress site.

Verschillende pakketten leverbaar. Kijk onder Tarieven.

Tarieven

Alle sites volledig 'responsive', dus ook op tablet en smartphone voorzien van een perfecte layout.

Neem contact op met Turbulent Indigo Webdesign: bel 06-41465695 of stuur een e-mail via het contactformulier.

Contact