Over ons

Caspar KoetsveldTurbulent Indigo is opgericht in 2014 en houdt zich bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van websites. Turbulent Indigo is een eenmanszaak van gespecialiseerd webdesigner Caspar Koetsveld. Caspar werkt vanuit de wens kleine bedrijven en non-profit organisaties met een mooie én functionele site te ondersteunen en vooruit te helpen en daarmee zzp-ers, kunstenaars, kleine zelfstandigen en verenigingen zichtbaar(der) en succesvoller te maken op het internet. 

Focus

Mijn focus ligt bij kwalitatief hoogstaand webdesign voor een redelijke prijs. Door jarenlange ervaring in de fotografie, film, beeldende kunsten en het schrijven en vertalen van filmscenario's heb ik niet alleen veel oog voor het grafische detail, maar ook voor de taal en inhoud van je teksten. Je website wordt geen standaard 'out-of-the-box' product maar jouw eigen, persoonlijke plek op het web. Hoe klein of groot ook.

Commercie & Inspiratie

Tegenwoordig is het steeds belangrijker om als kunstenaar ook commercieel succesvol te zijn. Maar kunst en commercie bijten elkaar wordt vaak gezegd. Om volledig vrij te kunnen maken wat je moet maken, moet je je niet bezig hoeven houden met wat anderen van je verwachten.

Dat je succesvol kan zijn en toch geïnspireerd kan blijven bewijst Joni Mitchell, een van de meest vernieuwende en inspirerende kunstenaars, sinds de jaren zestig nog steeds, keer op keer. Deze wereldberoemde kunstenaar/zangeres is ondanks haar roem, rijkdom en inmiddels gevorderde leeftijd nog steeds even rebels als Vincent van Gogh ooit was. Een prachtig voorbeeld en een grote inspiratiebron voor mij, vandaar de naam van deze website.

Joni Mitchell - Turbulent Indigo

Een volledig ingerichte en volgens jouw persoonlijke wensen gestylede Joomla!- of Wordpress site.

Verschillende pakketten leverbaar. Kijk onder Tarieven.

Tarieven

Alle sites volledig 'responsive', dus ook op tablet en smartphone voorzien van een perfecte layout.

Neem contact op met Turbulent Indigo Webdesign: bel 06-41465695 of stuur een e-mail via het contactformulier.

Contact